Saltar apartados

PARTICIPACIÓN DEL IUACA EN EL PROYECTO AQUARES

L'Institut Universitari de l'Aigua i de les Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant va participar durant 27 i 28 de març en l'esdeveniment “Interregional workshop on water reuse technologies. How to apply the appropriate technologies to water reuse across the agricultural, industrial, urban and recreational sector of each region”, organitzat en el marc del Projecte AQUARES Water Reuse Policies Advancement for Resource Efficient European en la ciuda de Milà (Itàlia).

Les investigadores de l'Institut Universitari de l'Aigua i de les Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant, María dels Ángeles Bernal Romero de l'Home Bo i María José Moya Llamas, van prendre part en el citat Workshop com Stakeholders. Ambdues van assessorar a les diferents delegacions europees en matèria de legislació, tecnologies per al tractament d'aigües i contaminants de preocupació emergent amb les ponències titulades “Water reuse: The challenge of Emerging Pollutants. Practical case: Project EMPORE LIFE15 ENV/ÉS/000598” i “Experience on the innovative technologies for the wastewater reclamation and reuse”, respectivament.

Planta pilot escala laboratori i resultats biogàs generat. TRACE Project (CTM 2013-46669-R): “Combined treatments for the removal and / or degradation of emerging contaminants in waters”. Font: Moya, 2018.

 

 

Planta pilot del projecte LIFE15 EMPORE (ENV/ES/000598). Font: Bernal-Romero del Hombre Bueno et al., 2019.

 

Les ponències presentades per ambdues investigadores es van basar en les experiències que al llarg dels últims anys han sigut dutes a terme en diferents projectes de recerca del IUACA sobre tecnologies avançades per a l'eliminació de contaminants de diferent naturalesa tant en aigües superficials com a residuals. Ambdues comunicacions van ser preses durant en citat Workshop com a referència quant al desenvolupament de tecnologies innovadores en l'àmbit del tractament d'aigües.

Des de l'Institut Universitari de l'Aigua i de les Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant, volem agrair a la Fundació Euromediterránea de l'Aigua i a la Direcció general de l'Aigua de la Regió de Múrcia la seua amable invitació a col·laborar amb la nostra experiència en el citat esdeveniment.

 

Reunió del Consell Rector d' AQUARES Project. Milán. Font: http://www.carm.es/web/pagina?IDCONTENIDO=102745&IDTIPO=10&RASTRO=c80$s3$m

 

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464