Saltar apartados

AMPARO MELIÁN NAVARRO

És professora Titular del Departament d'Economia Agroambiental en la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Dra. Enginyera Agrònoma per la Universitat Politècnica de València i Màster en Adreça d'Entitats Agràries.

Autora de publicacions científiques i de divulgació professional en l'àrea d'economia, gestió de recursos hídrics, agricultura i medi ambient. Coautora de llibres i capítols de llibre, així com de monografies i publicacions docents. Ha dirigit diversos treballs de recerca en aquestes àrees, treballs finals de carrera, tesines fi de màster i tesis doctorals. Ha participat com a investigadora en projectes de concurrència competitiva d'àmbit nacional i autonòmic. Referee en revistes nacionals i internacionals de reconegut prestigi. Participa en congressos i reunions científiques d'àmbit nacional i internacional, actuant com a ponent.

És docent en diversos Màsters d'Universitats espanyoles com la Politècnica de Cartagena i la Universitat de València. És sotsdirectora del Màster Oficial en Automatització i Telecontrol de Recursos Hídrics i Energètics de la Universitat Miguel Hernández, i membre del Grup de Recerca Aigua i Energia per a una Agricultura Sostenible en la UMH i de l'equip investigador en l'Àrea de Tecnologia de l'Aigua de la Catedra de l'Aigua i la Sostenibilitat de la Universitat de Múrcia. Ha realitzat diverses estades de recerca en Universitats Europees.

Amparo Melián Navarro


  

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464