Saltar apartados

ARMANDO ORTUÑO PADILLA

Professor d'Urbanisme, Turisme i Transport del Departament d'Enginyeria Civil de la Universitat d'Alacant. Doctor Enginyer de Camins, Canales i Ports i Llicenciat en Economia.

Ha realitzat estades en: Institute of Urban and Regional Development (IURD) University of Califòrnia, Berkeley, EUA; École Nationale dónes Ponts et Chaussées, París; EL TEU Delft (OTB Research Institute for the Built Environment), Holanda; University of Reading (School of Real Estigues & Planning), Regne Unit.

És membre del Comitè Nacional de Ciutats, Territori i Cultura del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canales i Ports, així com assessor de FEDEA, que és la fàbrica d'idees que aglutina a les grans empreses de l'IBEX 35 com el Banc Santander, CaixaBank, Telefónica, Repsol, ACS o Iberdrola.

A més, és president de la Comissió d'Urbanisme i Ordenació del Territori del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canales i Ports de la província d'Alacant i ha realitzat múltiples tipus de treballs com: estudis de demanda, d'impacte (renda i ocupació) i anàlisi cost-beneficie i ambiental de tot tipus d'infraestructures (transports, hidràuliques, energètiques, ambientals, etc.), estudis de localització d'activitats productives i equipaments, estudis de demanda d'habitatge, promocions immobiliàries, turístiques, comercials, etc.

Ha publicat nombrosos llibres i articles, participant en més de 60 ponències en congressos nacionals i internacionals, així com en nombrosos projectes de R+D.

Armando Ortuño Padilla


 

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464