Saltar apartados

ASENSIO NAVARRO ORTEGA

Llicenciat en Dret i Llicenciat en Administració i direcció d'empreses per la Universitat de Granada, Bachelor en International Science per l'Institut d'Estudis Superiors INSEEC París, Màster en Dret Constitucional Europeu i Doctor en Ciències Jurídiques per la Universitat de Granada. Des de l'any 2009 forma part del claustre de professors del Departament de Dret Administratiu en aquesta Universitat, on imparteix docència en diverses titulacions. Actualment en condició de Professor Ajudant Doctor, en el Campus de Melilla de la Universitat de Granada.

Les seues línies de recerca se centren en l'estudi del Dret ambiental i, dins del mateix, en els sectors d'aigües, costes, ordenació del territori i energia; així com en l'estudi i ensenyament del Dret administratiu. Autor d'articles en revistes d'impacte i capítols de llibres en l'àrea del Dret públic, ha col·laborat en l'elaboració de textos normatius i en l'assessorament a administracions i empreses. Així mateix ha participat en projectes d'àmbit social i econòmic, actuant com a ponent en diversos congressos i jornades científiques, tant a Espanya com en l'estranger.

Al llarg de quasi deu anys d'experiència professional ha realitzat estades com a Professor visitant i investigador en centres acadèmics de reconegut prestigi: la Universitat de Rhode Island i Real Col·legi Complutense a Harvard (a Estats Units d'Amèrica), l'Institut Universitari de Florència (Itàlia), la Universitat de Glasgow (Escòcia), o el Trinity College (Irlanda), així com en altres universitats a França, Mèxic i Espanya.

Actualment coordina la segona edició del Master en Dret d'aigües de la Universitat de Granada, i igualment ha coordinat diverses edicions de cursos de postgrau universitari sobre Dret Urbanístic i Dret ambiental. Al llarg de la seua carrera universitària ha participat en més de 15 projectes de recerca relacionats amb les seues línies de recerca i ha col·laborat en l'organització de desenes d'esdeveniments científics relacionats.

També, ha rebut diversos premis, distincions i reconeixements durant la seua carrera com a investigador, entre els quals destaca el Premi Extraordinari de Doctorat o el Premi al treballe fi de Màster Centre Español d'Aiguamolls a Iniciativa de la Fundació Biodiversitat del Ministeri de Medi Ambient.

Asensio Navarro Ortega


  

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464