Saltar apartados

CLARA GARCÍA MAYOR

Dra. Arquitecta, Investigadora i Docent de l'Àrea d'Urbanística i Ordenació del Territori del Departament d'Edificació i Urbanisme de la Universitat d'Alacant.

Arquitecta per la Universitat Politècnica de València. Doctorat per la Universitat d'Alacant. Ha desenvolupat la seua activitat docent en l'Àrea d'Urbanística i Ordenació del Territori, tant en estudis de Grau en Arquitectura com en el Màster d'Arquitectura.

La seua línia de recerca principal se centra en les dinàmiques del paisatge a escala territorial de l'Horta en l'Arc Mediterrani Español, com s'observa en obres tals com Invariantes en la evolución e identidad territorial del paisaje de Huerta tradicional de la Vega Baja del río Segura: 1929-2010 (Boletín de la Asociación de Geógrafos Españoles, 2017) o Poly-nuclear urban system, landscape identity and economic development: The Vega Baja of the Segura River (Alicante) case study (City and Territory in the Globalization Age, 2017). A més, ha participat en diferents recerques relacionades amb la percepció urbana i territorial en col·laboració amb el Laboratori de recerca MappingAME de la Universitat d'Alacant com Landscape perception from the road: mapping landscape viewsheds of Spanish Huerta with a digital elevation model and flow rate variables (6th Le:Notre Landscape Forum, 2017) o Aplicación de los indicadores de complejidad urbana a través de las redes sociales y TIG: El caso de los paseos marítimos de Levante y Poniente en Benidorm (XVI Congreso Nacional de Tecnologías de la Información, 2014).

 Clara García Mayor


  

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464