Saltar apartados

DAVID SANTACREU FERNÁNDEZ

Doctor cum laude en Enginyeria i premi extraordinari de doctorat.

És responsable tècnic de la coordinació i desenvolupament ordenat de la Doble Xarxa Urbana de Reutilització d'Aigües en AMAEM, a més de la creació de protocols de gestió, estructuració funcional i nomenclatura específica adequada per a facilitar la integració de l'aigua regenerada en el mig urbà sense que entre en conflicte amb les xarxes de potables existent. Tècnic encarregat de la coordinació de projectes en la part de biodiversitat, dins de l'Adreça de Sostenibilitat de l'Àrea Manager CV. Responsable del subdomini de coneixement de Xarxes d'Aigua No Potable dins de GeCon a SUEZ Water Spain.

Havent-hi anteriorment realitzat labors relacionades amb l'adreça d'obres hidràuliques i redacció de projectes anàlegs per a la Comunitat General de Regantes Regs de Llevant Marge Esq. del Segura i en comunitats de base,  així com de col·laborador en qualitat de suport tècnic a la Conselleria Provincial d'Agricultura, Pesca i Alimentació, per a ultimar un projecte hidràulic que es va redactar per a ampliar el perímetre d'influència de la comuniqueu de base, Sindicat de Regs de l'Horta d'Alacant.

Col·laborador de l'Institut de l'aigua i les Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant, en diferents estudis de Màster conjunts amb l'Institut de Dessalació i Reutilització d'Espanya, a més d'instruir visites tècniques en les instal·lacions destinades i dissenyades a efecte a Alacant.

Col·laborador del Màster Oficial de Gestió de Recursos Hídrics que organitza la Universitat de València.

Professor Col·laborador Honorífic de la Universitat Miguel Hernández. Realització de múltiples ponències i seminaris en diferents titulacions. Coordinador tècnic de diferents convenis de col·laboració Universitat amb Empresa i/o Administració Pública, consistent en innovació enfocada a la sostenibilitat i millora ambiental, sota el prisma de l'Economia Circular. Co-coordinador de l'organització de les dues edicions del curs Universitari Titulat “Noves tendències en Gestió del Cicle Integral de l'Aigua” de la UMH.

David Santacreu Fernández


  

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464