Saltar apartados

DOMINGO ZARZO MARTÍNEZez

Llicenciat en Ciències Químiques i Doctor per Universitat d'Alacant. Director Tècnic i de R+D+i en Valoriza Aigua.

Va ser investigador contractat entre els anys 1988 i 1991 en el Departament d'Enginyeria Química de la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant. Entre 1991 i 1994 va treballar com a Cap de Planta de diferents Depuradores d'Aigües Residuals, en les províncies d'Alacant i Albacete (Espanya) per a l'empresa SEAR,S.A.

És membre fundador de l'empresa Sadyt, dins del grup Sacyr, al febrer de 1995. Des de llavors ha assumit l'Adreça Tècnica i de R+D+i de l'empresa Sadyt i posteriorment de l'empresa matriu Valoriza Aigua. Sota la seua adreça i/o supervisió en els últims anys s'han executat més de 70 projectes de dessalació, amb més d'1.500.000 m3/dia instal·lats o en construcció, així com nombroses EDAR tant urbanes com a industrials, plantes de potabilització, plantes de tractament d'aigua industrial i projectes de reutilització, tant a Espanya com a nivell internacional (Algèria, Austràlia, Xile, l'Iraq, Israel i Tunísia, entre uns altres).

Com a Director de recerca i desenvolupament, ha liderat nombrosos projectes de recerca en el camp de la dessalació i del tractament d'aigües residuals. Des de l'any 2002 fins al 2010 va ser Professor Associat del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat d'Alacant. En l'actualitat és Col·laborador Honorifico d'aquesta Universitat.

És membre del Consell i del Comité de direcció de l'Associació Espanyola de Dessalació i Reutilització (AEDyR) des de l'any 2008. És membre del Patronat i del Comitè Científic d'IMDEA-Agua (Institut Madrileny d'Estudis Avançats-Aigua).

Té més de 20 publicacions en revistes especialitzades, i més de 70 presentacions en Congressos internacionals, així com conferències convidades en diferents països.

Domingo Zarzo Martínez


 

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464