Saltar apartados

ESTANISLAO ARANA GARCÍA

Catedràtic de Dret administratiu de la Universitat de Granada, amb 25 anys d'experiència com a docent i investigador universitari.

Ha exercit diferents càrrecs acadèmics en la Universitat de Granada (Vicedegà de la Facultat de Dret i Director de l'Escola de Postgrau) i ha dirigit diverses edicions del Màster en Dret Urbanístic i del Medi ambient així com del Màster en Dret d'Aigües.

És autor de nombroses publicacions en diferents àmbits de la seua disciplina, especialment en Dret urbanístic, ambiental, Dret de l'energia, procediment i recursos administratius.

Ha dirigit diversos projectes de recerca finançats per l'Estat i la Comunitat Autònoma d'Andalusia i dirigeix el Grup de Recerca "Medi ambient, Ordenació del Territori i Energia". Ha dirigit diverses tesis doctorals i ha sigut investigador i professor convidat en múltiples Universitats Europees i Nord-americanes (Bochum, Colònia, Bolonya, Bocconi de Milà, Edimburg, Harvard, Berkeley i Montana entre altres).

És membre del Consell de Redacció de diverses revistes de la seua especialitat i ha exercit d'Advocat i Consultor a Garrigues Advocats.

 Estanislao Arana García


 

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464