Saltar apartados

FERMÍN CRESPO RODRÍGUEZ

Soci director de Posicionament Estratègic i Comunicació en ATAMA.

És Llicenciat en Filosofia i Lletres, així com en Geografia i Història per la Universitat d'Alacant (UA). MBA- Executive per Fundesem Business School, on també ha cursat Programa d'Actuació Directiva, Adreça Avançada i Alta Adreça Empresarial. Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP) concedit per l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant per a la Docència en Batxillerat. Doctorant en el programa d'empresa, economia i societat de la UA.

Ha ocupat nombrosos càrrecs de responsabilitat representant al col·lectiu empresarial com a vocal del Comitè Econòmic i Social de la CV (CES); membre de la Junta Directiva de la Confederació d'Empresaris de la Comunitat Valenciana (CIERVAL) i de l'Assemblea de CEOE; del Consell General del SERVEF; de la Taula de Política Industrial de la Comunitat Valenciana; de la Taula de Diàleg Social de la Comunitat Valenciana; de la Comissió de l'Aigua de la Diputació d'Alacant i del Fòrum de l'Aigua de la Província d'Alacant; de la Comissió Provincial de la Seguretat Social i de la Comissió Provincial del SEPE; Membre de la Comissió Provincial de l'INVASSAT; dels consells de Salut d'Alacant i Elx; Consell Social de l'Ajuntament d'Alacant i de la seua Comissió de Territori, així com del Pla de Competitivitat “Impulsa Alacant”; coordinador de l'I Pla Estratègic d'Elx (FUTURELX) i membre del plenari de l'II Pla Estratègic d'Elx. A més, ha sigut Patró de la Fundació per a la Recerca Biomèdica, la Docència i la Cooperació Internacional i per al desenvolupament de l'Hospital General Universitari d'Elx; i secretari de la Comissió d'Integració Laboral de Discapacitats de COEPA, entre altres responsabilitats.

Secretari general de la Confederació Empresarial de la Província de (COEPA) entre 2012 i 2016. Així mateix, ha ocupat els següents càrrecs: Director de Comunicació i de l'àrea de Foment (1995- 2016) i Director Executiu (2010-2012).

Ha acumulat altres experiències professionals, com la direcció executiva de Kiu Comunicació; director de comunicació del Patronat del Misteri d'Elx, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO; codirector del Sènior Management Program organitzat per l'escola de negocis Fundesem, la Universitat Miguel Hernández i COEPA; professor de Comunicació Corporativa en l'Institut Mediterrani de Protocol (IMEP); membre del Comitè Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES) i ponent i conferenciant en multitud de fòrums econòmics i socials.

Professor de l'assignatura de Comunicació Corporativa en el Curs d'Adaptació al Grau Oficial en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Relacions Institucionals des de 2012, de l'Institut Mediterrani de Protocol (IMEP), de la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH). Co-Director del Sènior Management Program (SPM) organitzat per Fundesem Bussines School, la UMH i COEPA.

Fermín Crespo Rodríguez


  

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464