Saltar apartados

JESÚS CONDE ANTEQUERA

Professor titular de la Universitat de Granada, en el Departament de Dret Administratiu i Secretari d'aquest Departament. Doctor en Dret per la Universitat de Granada i Premi Extraordinari de Doctorat 2002-2003, Expert universitari en Dret Ambiental, en Dret Local i en Dret de l'Urbanisme per la Universitat de Granada, i Master en Gestió Mitjà Ambiental. És a més funcionari en excedència de l'Ajuntament de Granada (últim lloc de treball: “Responsable de Gestió Ambiental i Residus” – Àrea de Medi ambient) i també ha treballat com a assessor jurídic en un despatx d'advocats de Granada.

Actualment és co-investigador principal del Projecte R+D+i Orientada als Reptes de la Societat “Els serveis urbans de l'aigua a Espanya i Europa: tornada a la gestió directa o col·laboració públic-privada però amb un efectiu govern i control públic del servei”, del Ministeri d'Economia, Indústria i competitivitat. Autor així mateix de diverses publicacions (monografies, capítols de llibres, articles en revistes especialitzades, comunicacions a congressos, etc.), en matèria de medi ambient.

Jesús Conde Antequera

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464