Saltar apartados

JOAQUÍN MELGAREJO MORENO

És catedràtic d'Història i Institucions Econòmiques del Departament d'Anàlisi Econòmica Aplicada i director de l'Institut de l'Aigua i de les Ciències Ambientals (IUACA) de la Universitat d'Alacant. També, és secretari acadèmic del Màster Oficial Gestió Sostenible i Tecnologies de l'Aigua de la Universitat d'Alacant (UA), membre de la Comissió Acadèmica del Programa de doctorat Empresa, Economia i Societat de la Facultat de Ciències Econòmiques de la UA i Coordinador de la Comissió Acadèmica del Programa de doctorat Aigua i Desenvolupament Sostenible (UA). És director de projectes de l'Institut d'Estudis Econòmics de la Província d'Alacant (INECA) i Coordinador en la Universitat d'Alacant del Campus d'Excel·lència de les universitats públiques valencianes HABITAT5U “Serveis Ambientals i del Territori”. A més, és membre del Comissió Tècnica i de la Taula de l'Aigua de la Diputació d'Alacant.

Algunes de les seues últimes publicacions són: Los mercados del agua como instrumento para la gestión de la escasez en cuencas deficitarias en España (Mercados de derechos al uso privativo de las aguas en España, 2018); Factors related to municipal costs of waste collection service in Spain (Journal of Cleaner Production, 2018); El sector agroalimentario: sostenibilidad, cooperación y expansión (Ayuntamiento de Orihuela y Universidad de Alicante, 2017); La Mancomunidad de los Canales del Taibilla (2017); Simulation of Infrastructure Options for Urban Water Management in Two Urban Catchments in Bogotá, Colombia (Water, 2017).

Joaquin Melgarejo Moreno

 

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464