Saltar apartados

JUAN PEDRO RUIZ HERNÁNDEZ

Professor associat en l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant impartint assignatures d'Enginyeria Civil i Enginyeria de Camins, Canales i Ports vinculades amb el sector del transport.

És Enginyer de Camins, Canales i Ports (1999) per la Universitat Politècnica de València i al llarg de la seua trajectòria professional ha exercit diverses labors de producció, oficina tècnica i gestió com a cap d'obra en l'empresa ACS, Projectes, Obres i Construccions i DRAGATGES. També va exercir com a Adreça d'obra designat per ADIF, pertanyent a les empreses Tecnologia i Recerca Ferroviària (TIFSA) i Enginyeria i Economia del Transport (INECO), en diversos trams de les línies d'Alta Velocitat Madrid-Alacant i Madrid-Múrcia.

Actualment compagina el treball d'enginyer en les empreses TIFSA/INECO/ADIF/ADIF Alta Velocitat com a Director d'Obra de construcció d'obres ferroviàries d'Alta Velocitat amb labors de docent en la UA.

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464