Saltar apartados

LETICIA SERRANO ESTRADA

Professora Ajudant Doctora en el Departament d'Edificació i Urbanisme de la Universitat d'Alacant.

Doctora en Arquitectura i Urbanisme Sostenible per la Universitat d'Alacant (Espanya) on actualment és docent i investigadora en el camp del disseny urbà. Membre fundador del laboratori de recerca Mappingame, la línia de la qual de treball se centra en l'estudi de fenòmens urbans a partir de la interpretació de dades geolocalizados provinents de xarxes socials.

Dins de les seues publicacions més recents es troben: Estrategias de ocupación territorial en áreas turísticas consolidadas de la Costa Blanca (España) (Boletín de La Asociación de Geógrafos Españoles, 2018); Using locative social media and urban cartographies to identify and locate successful urban plazas (Cities, 2017); Assessment tools for urban sustainability policies in Spanish Mediterranean tourist áreas (Land Use Policy, 2017); Percepción y uso social de una transformación urbana a través del social media. Las setas gigantes de la calle San Francisco (Innovación E Investigación en Arquitectura y Territorio, 2016); Analysing successful public spaces in an urban street network using data from the social networks Foursquare and Twitter (Applied Network Science, 2016).

Leticia Serrano EstradaInstitut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464