Saltar apartados

MARÍA ALMODÓVAR IÑESTA

Professora Titular de Dret Administratiu en la Universitat d'Alacant. Llicenciada en Dret en 1995 i Doctora en Dret en 2001 per la Universitat d'Alacant, amb premi extraordinari de doctorat concedit per la Universitat d'Alacant en 2002. Actualment forma part d'un Grup de Recerca de Dret Ambiental de l'àrea de Dret Administratiu de la Universitat d'Alacant.

La seua trajectòria com a docent comença amb una beca de recerca concedida pel Ministeri d'Educació i Ciència l'any 1996 amb una durada de quatre anys. Durant aqueixos anys, les seues línies de recerca van ser variades: biotecnologia, sorolls, botelló, contaminació d'aigües, normes sobre condicionalidad, procediment administratiu, règim local, igualtat i violència de gènere.

Aquesta tasca investigadora es complementa amb l'activitat docent en totes les titulacions de llicenciatura, diplomatura, grau, màster i doctorat en les quals la seua àrea de coneixement té reconeguda docència i que comprenen des de la part general de Dret administratiu fins a matèries d'especial regulació com la biotecnologia, el soroll o qüestions tècnic-jurídiques relatives a l'assetjament sexual i violència de gènere.

En l'actualitat està desenvolupant la seua tasca investigadora en matèria de clàusules socials en la contractació administrativa a través d'un encàrrec de l'editorial Tirant el Blanch.

 María Almodóvar Iñesta


  

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464