Saltar apartados

RAFAEL BALLESTER CECILIA

És advocat expert en Dret Públic i membre del gabinet PEREZ SEGURA ASSOCIATS des de 1994, especialitzat en gestió urbanística i assessorament jurídic en Dret Administratiu i Urbanístic. Soci des de 1996 del mateix, exerceix la seua activitat professional com a especialista en Dret Administratiu en les especialitats d'Urbanisme, Contractació Administrativa, Règim Local i Medi ambient.

És expert en el disseny i gestió de plans i programes urbanístics i ha participat en nombrosos processos d'aquesta naturalesa, especialment a la Comunitat Valenciana, col·laborant tant amb entitats públiques com a privades.

Participa com a professor i ponent en esdeveniments formatius relacionats amb el Dret Públic, havent col·laborat en diferents màsters d'urbanisme promoguts per Escoles de Negocis i Universitats públiques i privades (Alacant, Castella-la Manxa, CEU València i Madrid, FUNDESEM). També ha col·laborat en diferents publicacions relacionades amb l'Urbanisme i el Medi ambient (Comentaris a la LOTUP en 2016, TIRANT LO BLANCH; Guia de Regeneració Urbana Sostenible, 2015, FIVE). Actualment, també és president d'INECA, Institut d'Estudis Econòmics Província d'Alacant.

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464