Saltar apartados

VICENTE GOZÁLVEZ SEMPERE

Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de València (2001).

La seua experiència docent en la Universitat d'Alacant és la següent: professor associat de l'àrea de mecànica de mitjans continus en el Departament d'Enginyeria Civil (2002-2013) en diverses titulacions (Arquitectura Superior, Arquitectura Tècnica, Obres Públiques i Enginyeria de Camins), professor responsable de l'assignatura de gestió de residus sòlids (2004-2005), professor del Màster d'Urbanisme i Ordenació del Territori (quatre edicions 2004-2008). A més, ha sigut docent en diverses edicions de cursos sobre gestió de residus en el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canales i Ports Demarcació Comunitat Valenciana.

Àmplia experiència professional, des de 1989, en matèria d'avaluació de recursos naturals, hidràulica i medi ambient, gestió de residus i consultoria en entitats tals com: Evren (València), Grupotec (València) i Ingeniería Urbana S.A. (Alacant). Actualment és Enginyer Cap del Centre de Tractament de Residus d'Alacant, Pla Zonal 9, àrea de gestió A4, en l'empresa UTE ALICANTE.

La seua carrera professional s'ha desenvolupat com a consultor i projectista en una primera fase, on va desenvolupar diversos tipus de projectes: carreteres, instal·lacions industrials, estructures, defenses litorals, i una segona fase com a especialista en residus i medi ambient (residus urbans, construcció i demolició i industrials i perillosos), desenvolupant tasques de projecte, adreça d'obra i, fonamentalment, gestió i tracte directe amb Administracions Públiques de l'àmbit de la Comunitat Valenciana i de la Regió de Múrcia. En l'actual tram professional, exerceix la prefectura tècnica del Centre de Tractament de Residus de la ciutat d'Alacant, instal·lació que tracta unes 200.000 tones/any de residus urbans de diversa tipologia. Aquesta instal·lació pertany a l'Ajuntament d'Alacant i l'empresa explotadora és UTE ALICANTE.

Vicente Gozálvez Sempere

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464