Saltar apartados

REVISTA SOSTENIBILITAT: ECONÒMICA, SOCIAL I AMBIENTAL - EcosUA

https://sostenibilidad.revistes.ua.es/

La revista Sostenibilitat: econòmica, social i ambiental (EcosUA) és una publicació internacional editada per l'Institut de l'Aigua i de les Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant des de 2019. El seu objectiu principal és contribuir amb una major difusió dels estudis científics que es duen a terme en matèria de sostenibilitat, considerant els seus tres pilars fonamentals – economia, societat i medi ambient –, i també la multidisciplinariedad necessària per a abordar aquests estudis des d'una perspectiva integradora i transversal.

La revista es publica semestralment en modalitat digital d'accés obert i admet articles originals i inèdits (en castellà o en anglès) derivats d'estudis científics afins amb la sostenibilitat en tots els seus vessants.

Aquesta publicació compta amb un Consell de Redacció, així com amb un Consell Científic, integrats per investigadors de prestigi a escala internacional, i els articles són revisats de manera externa mitjançant un sistema anònim i per parells.

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464