Saltar apartados

Alberto del Villar Garcia

albertodelvillarAlberto del Villar Garcia

Professor Contractat Doctor.

Departament d'Economia i Adreça d'empreses. Universitat d'Alcalá d'Henares

Professor Contractat Doctor en el Departament d'Economia i Adreça d'empreses de la Universitat d'Alcalá. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UNED), Màster en Hisenda Pública i Tributació (IEF) i Doctor en Ciències Econòmiques (Universitat d'Alcalá). Ha impartit classes en nombrosos cursos, seminaris i màsters en relació a diferents aspectes sobre Economia i Tarificació de l'Aigua.

La seua activitat investigadora s'ha centrat en l'anàlisi del mecanisme de preus, tarificació i costos dels serveis de l'aigua, que han derivat a participar en múltiples projectes i contractes de recerca, tant com a col·laborador com a investigador principal. El resultat d'aquesta activitat s'ha traduït en participacions en congressos i publicacions de llibres i revistes d'àmbit nacional i internacional. Des de l'any 2002 ha participat com a expert en diversos grups d'anàlisis relacionades amb l'aigua i en el procés de planificació hidrològica derivat de la implementació de la Directiva Marque de l'Aigua a Espanya.

Ha col·laborat durant més de 10 anys amb diverses empreses en projectes d'anàlisi econòmica de serveis de l'aigua a nivell municipal i supramunicipal, especialment en el disseny de tarifes i auditories de gestió.

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464