Saltar apartados

Andres Molina Gimenez

andresmolinaAndrés Molina Giménez

Professor Titular d'Universitat.

Departament d'Estudis Jurídics de l'Estat

Professor titular de Dret Administratiu de la Universitat d'Alacant des de 2001 fins a l'actualitat. Ha sigut lletrat del Defensor del Poble de la Comunitat Valenciana entre 2002 i 2009.

Actualment és Secretari Acadèmic de l'Institut de l'Aigua i de les Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant. És autor de nombroses publicacions centrades bàsicament en el dret ambiental i dret d'aigües.

Ha dirigit i participat en nombrosos projectes de recerca de finançament públic i privada. En l'actualitat dirigeix el projecte de recerca públic, del Ministeri d'Economia i Competitivitat: "Qualitat dels aqüífers i impacte de fonts agràries (DER2011-27765)%u201D, el període de les quals d'execució abasta els anys 2012-2014.

Ha dirigit una tesi doctoral sobre transparència informativa de les Administracions públiques, i ha sigut professor i investigador visitant en les Universitats d'Harvard (juliol-octubre 1997, Boston. Estats Units), Pastura School of Law (Febrer-Setembre 2013, Nova York, Estats Units), Universitá Degli Studi vaig donar Padova (Julio 2014, Itàlia), així com en la Universitat Autònoma Metropolitana (Mexico), Universitat de l'Havana (Cuba) i Universidade do Val do Itajai (Brasil), en diverses ocasions.

Ha realitzat nombroses conferències en fòrums nacionals i internacionals. Imparteix docència en diversos programes de postgrau, destacant: Master oficial de Dret Ambiental i de la Sostenibilitat (Universitat d'Alacant), Master oficial en Gestió Sostenible i Tecnologies de l'Aigua (Institut de l'Aigua i de les Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant), Mestratge en Tecnologies de l'Aigua (CUJAE, l'Havana), i Programa de Pós-Graduação Stricto sensu em Ciência Jurídica (UNIVALI, Brasil).

En el grau en Dret de la Universitat d'Alacant, imparteix docència, entre unes altres, en l'assignatura Administrative Law I, en el Grup d'Alt Rendiment Acadèmic que s'imparteix en anglès.

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464