Saltar apartados

Antonio Ordoñez Fernández

antonioordonezAntonio Ordoñez Fernández

Enginyer Industrial. Universitat Politècnica de Madrid

Director de Recerca, Desenvolupament i Innovació de GS Inima Environment

Enginyer Industrial per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de la Universitat Politècnica de Madrid. Porta 29 anys treballant en el sector de l'enginyeria de plantes industrials dels quals els últims 18 en el sector del tractament d'aigües i en particular en Dessalació. Ha passat per empreses com SGS, Eyprosa, Aqualia, Veolia i Degremónt on ha exercit llocs de Cap de projecte, Cap d'Enginyeria, Cap de Producció i Cap de Grans Projectes. En els últims 12 anys ha sigut el responsable del departament de dessalació de GS Inima Environment, empresa en la qual actualment ocupa el càrrec de Director de Recerca, Desenvolupament i Innovació.

Membre del Consell Empresarial de l'Institut Català de Recerca de l'Aigua i del Consell d'Adreça de l'Associació Espanyola de Dessalació i Reutilització i membre numerari d'associacions professionals del sector del tractament de l'aigua, tals com la International Desalination Association i La International Forward Osmosis Association.

Ha sigut autor de nombrosos treballs en revistes especialitzades del tractament de l'aigua, ponent en diversos congressos nacionals i internacionals, ANADA, ALADYR, IWA i AEDyR, professor en el curs de dessalació de la Universitat Corporativa de l'Aigua (UCAgua), autor de dues patents i ha sigut guardonat amb diversos premis i distincions com el recentment rebut al millor projecte d'innovació de l'any 2013 per la International Water Association.

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464