Saltar apartados

Arturo Trapote Jaume

arturotrapoteArturo Trapote Jaume

Professor Titular d'Universitat

Departament d'Enginyeria Civil


Doctor Enginyer de Camins, Canales i Ports (2002) per la Universitat Politècnica de Madrid (UPM), Enginyer de Camins, Canales i Ports (1985) (UPM), Enginyer Tècnic d'Obres Públiques (1977) per la Universitat Politècnica de València i Màster en Enginyeria Ambiental (2003).

Professor Titular d'Universitat (Departament d'Enginyeria Civil de la Universitat d'Alacant, Àrea d'Enginyeria Hidràulica). Investigador de l'Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant.

Professor en les titulacions del Màster en Enginyeria de Camins, Canales i Ports i del Grau en Enginyeria Civil. Professor dels màsters universitaris en "Gestió Sostenible i Tecnologies de l'Aigua%u201D, "Enginyeria dels Materials, Aigua i Terreny%u201D i "Planificació i Gestió de Riscos Naturals%u201D.

Ha publicat articles de recerca en revistes nacionals i internacionals, participat en congressos nacionals i internacionals i és autor de diversos llibres sobre proveïment d'aigua, sanejament, depuració i reutilització.

Ha participat i participa en diversos projectes públics i privats de R+D+i.

Ha participat en l'organització de conferències internacionals i ha sigut membre de comitès científics.

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464