Saltar apartados

Juan Maria Sanchez Sanchez

juanmariasanchezJuan María Sánchez Sánchez

Enginyer Industrial.

Diplomat en Planificació i Administració d'empreses.

Enginyer Industrial i Diplomat en Planificació i Administració d'empreses

Té més de trenta anys d'experiència en el camp de la dessalació i reutilització d'aigües al que ha dedicat tota la seua vida professional. Ha dissenyat, construït i engegat instal·lacions de dessalació de tots els processos comercials existents actualment, tant d'Evaporació com d'Osmosis Inversa, en instal·lacions construïdes a Espanya i en l'Estranger.

Ha aportat al camp de la dessalació millores en els processos i en la reducció del consum energètic. Ha participat en Recerca i Desenvolupament de processos de dessalació.

Ha participat en el Grup de treball de dessalació del Ministeri de Sanitat i Consum, per a la preparació d'una Guia sanitària de les Plantes desaladoras.

Té nombroses publicacions i ha participat en nombrosos Congressos tant Nacionals com a Internacionals presentant articles, dirigint debats, i organitzant-los. Ha donat cursos sobre diferents matèries en l'àrea de la dessalació en Universitats d'Espanya i de l'estranger

És Membre d'ANADA (Internacional Desalination Association) i Membre fundador de l'Associació Espanyola de Dessalació i Reutilització (AEDyR)

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464