Saltar apartados

Lucila Candela Lledó

lucilacandelaLucila Candela Lledó

Professora Titular. Dpto Enginyeria del Terreny.

Universitat Politècnica de Catalunya

Lucila Candela és professora del Dep d'Enginyeria del terreny de la Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona), ha sigut gestora del Pla Nacional de R+D+i en Recursos Hídrics de les ERANETs 'Crue i Iwrm.net'(MICON) Vocal del Consell Nacional de l'Aigua. Ministeri de Medi ambient (des d'Octubre 1997). La seua col·laboració internacional inclou entre uns altres: Membre electe de l'External Advisory Group (Comunitat Europea), UNESCO, IAH (transboundary aquifers), Universitat d'Edimburg (Escòcia), Ministere de l'Environment (França) i ASEMWATER (Xina).

La seua especialitat és la Hidrologia subterrània i els treballs de recerca se centren especialment en el camp del flux i transport de contaminants en les aigües subterrànies i zona no saturada, (metalls pesats, microcontaminantes emergents, plaguicides i nitrats), tant a nivell experimental de laboratori com de camp. Ha publicat més de 100 articles (inclou revistes indexades de l'especialitat), llibres i capítols de llibres i dirigit tesis doctorals i tesis de master sobre temes de la seua especialitat. Ha organitzat nombrosos cursos, seminaris i congressos a nivell nacional i internacional sobre aquesta temàtica i ha participat com a experta i conferenciant en nombrosos panells nacionals i internacionals.

La seua experiència investigadora inclou la realització de projectes finançats per organismes nacionals (AECI, MICON) i internacionals (Programa Marque de la comunitat Europea, DGXII, UNESCO, GEF) així com empreses i organismes de l'administració. Ha realitzat diverses estades en l'estranger i h a rebut finançament extern a través de programes internacionals entre els quals cal destacar al finançament Fulbright.

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464