Saltar apartados

Mercedes Calzada Garzón

mercedescalzadaMercedes Calçada Garzón

Enginyera Hidràulica. Enginyera Tecnico d'Obres Publiques.

Membre del Dpto de R+D+i de SADYT.

Enginyera Hidràulica per l'Institut Superior Politècnic José Antonio Echevarría de l'Havana en 1996, Cuba. Enginyer Tècnic d'Obres Públiques Especialitat Hidrologia, homologació Espanyola en 2009. Màster en Maneig Integral de l'Aigua 2011. Màster en Innovació 2012. Diplomat en Gerència Empresarial. Especialista en Sistemes d'Aqüeducte i Gestió Comercial de Recursos Hídrics.

Actualment treballa en el Departament d'I + D + i dins de l'Adreça d'Enginyeria de SADYT. S. a., una de les principals companyies en el sector de l'aigua i que ocupa actualment el 6to posat en dessalació, per capacitat instal·lades, a nivell mundial.

Ha participat en nombrosos projectes de recerca i desenvolupament per a solucions de millores de processos, així com solucions mediambientals amb publicacions i ponències associades.

Col·labora en temes investigativos amb la Universitat d'Alacant i ha impartit classes sobre aspectes ambientals de la dessalació, presa de solucions i modelatge d'abocaments en el "Màster en Gestió Sostenible i Tecnologies de l'Aigua%u201D per l'Institut de l'Aigua i de les Ciències Ambientals.

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464