Saltar apartados

Rafael Jimenez Garrido

Rafael JimenzRafael Jimenez Garrido

Coordinador d'Ingenieria.

I

Formació acadèmica:

- Enginyer Agrònom. UPM. Universitat Politècnica de Madrid.

- Màster en Adreça d'empreses. Institut de Postgrau Universitari.

Presentació:

Enginyer Agrònom i Màster en Adreça d'empreses amb àmplia experiència en el sector de l'aigua, havent liderat projectes de tractaments d'aigües en totes les seues fases de tractament.

En l'actualitat, exercisc funcions com a Coordinador d'Enginyeria en l'empresa Tècniques de Dessalinització d'Aigües S.A. (TEDAGUA) pertanyent al Grup Cobra. Aquesta empresa és capdavantera en el sector de dessalinització a nivell mundial havent realitzat més de 100 plantes de dessalinització que produeixen més de 900.000 m3/dia d'aigua desalada.

Prèviament, vaig exercir funcions com a Director de Projecte durant 10 anys en Isolux Enginyeria S. a. pertanyent al Grup Isolux Corsan, empresa vinculada a la realització de projectes de tractament d'aigua a nivell nacional i internacional; I.D.A.R.´s, I.T.A.P.´s, tractaments terciaris, dessalació d'aigua de mar, xarxes d'aigua, etc%u2026

A més, compagine la meua activitat professional amb les funcions de Coordinador Tècnic en l'organització sense ànim de lucre Energia Sense Fronteres desenvolupant infraestructures hidràuliques i de tractament primari en zones subdesenvolupades.

Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/UAiuaca

Facebook: http://www.facebook.com/iuaca/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464